slider not found: 5

Ganodex gyógygombakrém

Ganodex gyógygombakrém

Ganodex gyógygombakrém


 

A Ganodex klinikailag tesztelt,Reishi (Ganoderma) béta-glükán kivonatot tartalmazó-Norvégiában, biotechnológiai úton előállított- hidratáló, bőrápoló gyógygomba krém, problémás bőr ápolására és védelmére.
 

Speciális előállítási technológiájának köszönhetően, a Reishi (Ganoderma) béta-glükánt eredeti tripla-helix formájában tartalmazza.
Szteroid- és parabén mentes.
Jól felszívódik, nem hagy zsíros foltot a használat után.
Természetes összetevői: gyógygomba béta-glükán, kókuszolaj és méz.


Lehetséges felhasználási területek:
-Száraz, gyulladt bőr ápolása
-Pszoriázisos bőr ápolása
-Ekcémás, szeborreás bőr ápolása
-Ránctalanítás (Alternatív Botox-kezelés)
-Műtéti és égési sebek ápolása
-Daganatos betegek bőrápolása
-Sugárterápia esetén a bőr ápolása

Ganoderma gyógygomba


 


A gyógygombákat több mint 4000 év óta ismeri és használja a hagyományos távolkelti gyógyítás. Az uralkodók varázslatos gyógyszerének tartották, használata sokáig a császárok kiváltsága volt. A gyógygombákban a halhatatlanság egyik eszközét látták, mert segíti a fiatalság, az egészség, az életerő fenntartását.
 

Legfontosabb vegyületei a poliszacharidok, terpenoidok, glikoproteinek, proteinek és nukleotidok.
 

Számos hatást tulajdonítanak a gyógygombáknak, közülük a legfontosabbak: immunmoduláns, gyulladáscsökkentő, kemopreventív, radioprotektív, antibakteriális, antivirális, antitumor, antikarcinogén, antioxidáns, szabadgyökfogó, májvédő, antidiabetikus, ránctalanító, öregedésgátló.

Több gyógygomba rendelkezik immunmoduláns hatással, ami azt jelenti, hogy képesek normalizálni és szabályozni, mind az alulműködő, mind a túlműködő immunrendszert. Ilyen alulműködés fordulhat elő a megfázásnál, influenzánál, vagy daganatos megbetegedéseknél, míg a túlműködésre jó példa a pszoriázis és az allergia.
 

Az egyik legismertebb gyógygomba a Reishi (Ganoderma Lucidum, Pecsétviasz gomba, Istenek gombája). Kinai neve Lingzhi, aminek jelentése természetfölötti gomba és rendszeresen alkalmazták a Ming-dinasztiai császárainál. Az elmúlt 30 évben, különböző kondíciók kezelése kapcsán számos vizsgálat foglalkozott a Reishi-vel, többek között : pszoriázis, allergia, szédülés, álmatlanság, daganatos betegségek, Alzheimer-kór, kardiovaszkuláris betegség, cukorbetegség, hepatitis, kemo és radioterápia esetében.

Béta-glükán

 


 

A béta-glükán természetes poliszacharid, ami bizonyos gombák és növények sejtfalában fordul elő. Kutatások alapján feltételezik, hogy a béta-glükán különböző mechanizmusok útján számos hatást kiválthat a bőrben.

Ilyen hatás lehet:
-gyulladáscsökkentés,
-a bőr immunfunkciójának modulálása,
-anti-irritáns hatás,
-a sebgyógyulás segítése és felgyorsítása,
-a kollagén depozíció stimulálása,
-ránctalanítás,
-a bőr feszesebbé tétele,
-a viszketés enyhítése,
-a pikkelyesedés csökkentése,
-a bőr védelme az UV sugárzástól és környezeti ártalmaktól


A megfelelő hatékonyság eléréséhez fontos, hogy a béta-glükán minél inkább természetes tripla-helix formában maradjon. Nagyon nehéz olyan tiszta béta-glükán terméket előállítani, amiben a természetes tripla-hélix forma változatlan marad. A Ganodex előállítása olyan egyedi és szabadalmaztatott eljárás, amelynek során nem használnak kémiai kivonószereket és megőrzik az eredeti tripla-helix struktúrát.

Használat


 

Naponta minimum 2x kenje be a kezelendő bőrfelületet (pl arcbőrt), majd gyengéden simítsa a bőrbe. Könnyen felszívódik, nem hagy foltot. Ajánlott minden fürdés és zuhanyzás után is használni.

A krémet olyan hosszan tudja használni, ameddig csak szükséges.
Szembe ne kerüljön.

A Ganodex gyógygombakrém használatával egyidőben javasolt a C-vitamin szedése.


 

 

Kérdezze Gyógyszerész szakértőnket  szakmai kérdésekben!


captcha
Created with BreezingForms Lite - Get BreezingForms Full Version!

Rendelje meg webshopunkban!

 

Ganodex Tapasztalatok

Weblapunk a felhasználói élmény fokozására sütiket használ.
PLG_SYSTEM_COOKIEHINT_BTN_OK